Adaptil Navulling Verdamper

Adaptil Navulling Verdamper

Adaptil Navulling Verdamper
€ 22,50
OF
Adaptil Navulling Verdamper

Dit product is een navulling die u gebruikt in combinatie met de Adaptil Verdamper.
1 navulling van 48ml werkt gedurende ongeveer 1 maand.

Adaptil kan gebruikt worden bij allerlei situaties. Hierbij kunt u denken aan stressvolle en angstige situaties zoals vuurwerk, visite, feestjes, bezoek aan de kennel, reizen, dierenartsbezoek en andere onrustige situaties.

Indicaties

  • Vuurwerkangst
  • Verlatingsangst
  • Stress bij honden

Productvoordelen

  • Vermindert stress en angst gerelateerd gedrag
  • Stelt uw hond op zijn/haar gemak
  • Geeft uw hond een veilig gevoel

Adaptil is geschikt voor puppy's en volwassen honden en is in te zetten in vele situaties. Niet alleen angst bij honden zoals vuurwerkangst en verlatingsangst maar ook stress bij honden worden hiermee aangepakt.

Ook voelt uw hond zich meer op zijn/haar gemak bij verandering van omgeving of situatie. Voorbeelden hiervan zijn adoptie, verhuizing of omgaan met nieuwe dieren of mensen. Adaptil is veilig en eenvoudig in gebruik en de effectiviteit is klinisch bewezen.

Gebruik
De Adaptil Verdamper is hét middel om angst en stress in huis te behandelen. U plaatst de Adaptil Verdamper in het stopcontact en daarna wordt een natuurlijk feromoon, het "Dog Appeasing Pheromone", verspreid, waarvan klinisch bewezen is dat het zowel pups als volwassen honden op hun gemak stelt.

U dient de verdamper 24 uur per dag in het stopcontact ingeplugd te laten. Voor een optimaal resultaat plaatst u de verdamper in de kamer waar de hond het meest verblijft of waar het meest ongewenste gedrag plaats vindt en zo dichtbij mogelijk. Eén navulling werkt ongeveer gedurende 1 maand en de verdamper heeft een bereik van 50-70M².

Werking
De feromonen die gebruikt worden, zijn diersoort specifiek en hebben geen effect op andere dieren, ook niet op katten. Dit product is reukloos voor mensen.

Bij klinische studies werd ongewenst gedrag zoals vernielend bijtgedrag of overmatig blaffen en janken verminderd of geheel gestopt met respectievelijk 72% en 85%.

Maak ook gebruik van de overige producten van Adaptil Spray voor op reis en Adaptil Halsband voor puppy's (of volwassen honden op vakantie).