Welkom op onze vernieuwde website! We zijn hem razendsnel aan het vullen dus als je favo product er nog niet bij staat wees dan niet ongerust, het komt goed ;)

Almo Nature Raw Pack Pouch Kat Skip Jack Tonijnfilet

Heerlijke kattenvoeding op basis van tonijn

1.09

Uitverkocht

  • Gratis verzending vanaf €50,00*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Toch een andere keuze?

Beschrijving

De HFC-recepten van Almo Nature zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan zijn gebruikt in dit kattenvoer. Dankzij een duidelijke en transparante identificatie van de oorsprong van de ingrediënten, garandeert dit assortiment een natuurlijke en optimale voorziening van dierlijke eiwitten. Dit zorgt voor een goede voedingsbalans en draagt bij aan het mentale welzijn. HFC Raw Pack-recepten zijn samengesteld zonder chemische conserveringsmiddelen of kleurstoffen en worden bereid met 75% vlees of vis. Het wordt rauw in de verpakking gestopt en vervolgens direct in de verpakking gekookt. Door middel van deze kookmethode worden de natuurlijk voedingsstoffen behouden. De kookbouillon draagt bij aan de natuurlijke hydratatie van de kat.

Inhoud
55 gram

Samenstelling
Tonijnfilet 75% Rijst 1% Tonijnbouillon 24%

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 20% ruwe celstof 0.1% ruw vet 1% ruwe as 2% vocht 77%

Aanbeveling
Elke kat is uniek en de optimale voedingshoeveelheden variëren sterk, ze zijn afhankelijk van factoren zoals leeftijd, activiteit, stofwisseling en omgeving. Als uitgangspunt raden wij aan om te beginnen zoals aangegeven in de voedingstabel op de verpakking en zo nodig deze aan te passen. Als de kat overgewicht vertoont, verminder de voeding met 10%. Als de kat ondergewicht vertoont, verhoog de voeding dan met 10%. Ga zo verder tot het juiste gewicht bereikt is. Zorg ook altijd voor voldoende schoon drinkwater.

Extra informatie
Merk

Almo Nature

Eiwitbron

Tonijn

Levensfase

Adult, Senior

Artikelnummer 210000002153
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Almo Nature Raw Pack Pouch Kat Skip Jack Tonijnfilet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *