Corona

Ook wij hebben helaas onze maatregelen moeten treffen in de strijd tegen het corona virus!

Vanaf 16 Maart zijn wij wel open maar kunt u niet meer door de winkel lopen en zelf uw producten pakken. Wij hebben een afzetting gemaakt aan het begin van de winkel. U dient vanaf hier uw bestelling door te geven aan onze medewerkers, waarna deze de producten voor u gaan verzamelen.

Er mag 1 persoon per familie naar binnen. Met een maximum van 2 klanten in de winkel. Als er dus al twee klanten binnen staan kunt u buiten op uw beurt wachten. Let op dat u hier ook de geadviseerde 1,5 meter afstand van elkaar houdt! 

Wij zullen de afgerekende producten op de tafel naast de kassa zetten zodat u ze vanaf hier kunt pakken en er geen lichamelijk contact meer is tussen de klant en onze medewerkers.

Wij kunnen daarom ook momenteel geen kleding, tuigjes of andere artikelen passen met u en uw hond. Uiteraard blijft de webshop in bedrijf zolang dit is toegestaan en PostNL blijft bezorgen.

Op dit moment hebben wij besloten om de winkel op zondag te sluiten. De andere dagen zijn wij wel geopend op de tijden die u van ons gewend bent. 

Wij hopen op uw begrip!