Easypill voor de kat

Easypill voor de kat

Easypill voor de kat
€ 2,80
OF
Easypill voor de kat

Samenstelling

Pluimveemeel, glucosestroop, water, rijstmeel, dierlijke vetten, smaakversterker, conserveermiddelen, kleurstoffen, CE goedgekeurde antioxidanten.

Productomschrijving
Easypill, voedingsupplement voor katten
Een snoepje dat het toedienen van medicijnen (tabletten) aan de kat vergemakkelijkt.

Eigenschappen
Easypill heeft voor de kat een aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling. Daarmee wordt de vorm en smaak van de pil gemaskeerd. Easypill laat zich ook makkelijk verdelen in meerdere stukjes. Zo kunt u de grootte van het stukje Easypill aanpassen aan de grootte van het toe te dienen pilletje. De restanten kunt u weer samenkneden en opnieuw gebruiken.
Easypill kat is welliswaar speciaal voor de kat ontwikkeld, maar u kunt Easypill kat ook bij andere vleeseters zoals honden en fretten gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Geef eerst een stukje Easypill zonder tablet erin, net voordat u de kat eten gaat geven. Wanneer dit snoepje is opgegeten, geef er dan een Easypill met een tablet erin verstopt. Daarna geeft u nog een paar stukjes Easypill zonder tablet erin.
1. Open het sachet en snij een stukje van de Easypill.
2. Kneed het afgesneden stukje tot een bolletje en verstop daarin de pil.
3. Geef dit aan uw kat. Sluit het sachet goed af.

Training:
Om een kat te laten wennen aan de smaak van Easypill, geeft u een paar keer per week een stukje Easypill net voordat u de kat eten geeft. Geef de kat voldoende te drinken.

Prijs is niet per pot maar per stukje van 10 gram.