Farm Food Antlers

Farm Food Antlers

Farm Food Antlers
Vanaf € 9,95

* Verplichte velden

Farm Food Antlers

Hertengewei: dé nieuwe kauwsnack voor honden. 100% zuiver, duurzaam en puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.

Farm Food Antlers® zijn de geweien van mannelijke herten; deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan.
Farm Food Antlers® hebben voor honden een milde maar lekkere en natuurlijke geur.
Farm Food Antlers® zijn stevig en hard. Het kauwen erop is een leuke, natuurlijke bezigheid voor uw hond.
Farm Food Antlers® bevatten geen schadelijke toevoegingen of conserveringsmiddelen en zijn rijk aan calcium en andere mineralen.  

De natuurlijke 'tandenborstel' voor honden.

Farm Food Antlers® hebben voor honden een milde maar lekkere en natuurlijke geur. Farm Food Antlers® zijn stevig en hard. Het kauwen erop is een leuke, natuurlijke bezigheid voor uw hond. Door het kauwen ontstaat er een ´schraapeffect´ tussen het gebit van uw hond en de kluif, waardoor plak wordt verwijderd. De buitenkant van het gewei slijt totdat het smakelijke merg vrij komt, wat weer een lekkere traktatie op zich is!

Onze Farm Food Antlers® zijn ook zeer geschikt voor jonge honden die tanden wisselen omdat ze langer meegaan dan andere kauwbotten. Ook zijn de Farm Food Antlers® geschikt voor honden met een allergie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden met een overgewicht zijn ze uitermate geschikt omdat het kauwen erop veel energie kost en het hongergevoel vermindert.

Verkrijgbaar in de groottes:

Small: tot 75 gram
Medium: 76-150 gram
Large: 151-225 gram
eXtra Large: 226-320 gram
eXtra eXtra Large: meer dan 320 gram

Zorg ervoor dat de maat die u koopt past bij de grootte en bijtkracht van uw hond. Houd toezicht op uw hond tijdens het kauwen en verwijder kleine overblijfselen.

Mocht het gebeuren dat uw hond niet (meer) geïnteresseerd is in Antlers®dan kunt u het product een nachtje in water laten weken of licht opschuren.

* Omdat de hertengeweien een 100% natuur en seizoen product betreft kan het voorkomen dat niet altijd elke maat beschikbaar is. "op" is in dit geval "écht op, tot het volgende voorjaar" .