Feliway Classic Startset

Feliway Classic Startset

Feliway Classic Startset
€ 27,95
OF
Feliway Classic Startset

Als een kat zich veilig voelt, zul je zien dat hij met zijn kop langs het meubilair wrijft. Je kat markeert zo zijn territorium als veilig en vertrouwd. Zonder deze vertrouwde markeringen kan je kat zich onrustig gaan voelen. Wanneer katten stress hebben of ziek zijn, stoppen ze met het markeren van hun territorium als een veilige en vertrouwde plek. Dat kan leiden tot ongewenst gedrag. Je kat kan gaan sproeien, zijn nagels in meubels gaan zetten, agressief gedrag vertonen enzovoort.
Feliway helpt katten op natuurlijke wijze om te gaan met stresssituaties, stopt ongewenst gedrag en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor jou en je kat. Feliway werkt alszijnde een feromoontherapie. Dit is een vrij nieuwe manier om gedragsproblemen bij dieren aan te pakken. Het is een innovatieve én natuurlijke oplossing voor stressgerelateerde problemen bij honden, katten en andere dieren.

Feliway Verdamper
De verdamper van Feliway is ideaal voor huishoudens met meerdere katten, bij verhuizingen, het introduceren van een nieuw persoon (baby) of huisdier, herinrichten, nieuw meubilair, wennen aan een nieuwe woning of drukke periodes (feestdagen, vuurwerk). Daarnaast kan het gebruikt worden ter ondersteuning van de Feliway Spray als de kat krabt of sproeit.

Hoe gebruik je de verdamper? Verwijder de dop van het flesje, draai het flesje in de verdamper. Plaats de verdamper in een stopcontact en laat de verdamper continu in het stopcontact zitten.
De navulling van de verdamper gaat ongeveer 4 weken mee. De verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70m2.

Plaats de Feliway verdamper niet in een stopcontact achter een deur, gordijn of achter/onder meubilair.