Puppytraining

Puppytraining

Puppytraining
€ 175,00

* Verplichte velden

Puppytraining

Beste (bijna) nieuwe puppyeigenaar,

Wat leuk dat je samen met je nieuwe puppy mogelijk interesse hebt om bij ons deel te nemen aan onze tweede groep die de puppy training van onze Annelieke bij gaat wonen.

De training ziet er als volgt uit:
2 x per week 5 weken lang ga je lekker aan de slag met jouw nieuwe gezinslid. Dit gebeurd op woensdag en vrijdagavond om 18:30u. De training zal  30 - 45 min duren, hierna is de mogelijkheid om met de groep een kop koffie te nuttigen en eventuele vragen te stellen of producten aan te schaffen in onze winkel. De eerst volgende cursus zal starten op woensdag 11 November. Bij de eerste les krijg je een leuk welkomspakket voor je hond :)

De eerste les zal een kennismakingsles zijn met de puppies en les twee wordt een theorie les welke zonder hond bijgewoond kan worden (in de hondenboetiek). De eerste en opvolgende lessen na de theorie avond zijn op het achtergelegen schoolplein van het maris college. Het schoolplein ligt direct tegenover onze achteruitgang (boetiek).. De allerlaatste les is onze “time to shine” les. De titel spreekt voor zich met uiteraard een mooie diploma na deelname van deze cursus!!

Je bent vast benieuwd wie jullie les zal gaan geven?

“Laat ik mij even voorstellen, mijn naam is Annelieke Swinkels. Sinds maart ben ik medewerker geworden van René van der Westen, met heel veel plezier werk ik in de winkel en soms in de hondenboetiek. Naast het werken in de winkel heb ik ook twee grote passies, mijn sport softbal en het lesgeven aan mensen en hun honden. Hier heb ik meerdere cursussen en bijscholingen voor gedaan en ik kan mijzelf nu ook al een tijdje kynologisch instructeur noemen. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij O&O hondenopvoeding, hier heb ik module A, B, C en de specialisatie FCI Obedience gevolgd en goed voltooid. Ik heb een aantal jaar met veel plezier lesgegeven op een hondenschool, maar kon het uiteindelijk niet meer combineren met het hoge niveau softbal wat ik toen ben gaan spelen. Tot mijn blije verrassing mag ik hier nu weer verder mee gaan bij René van der Westen.

Wie weet tot ziens op de training en anders tot ziens in de dierenwinkel!”

Wil je gaan deelnemen aan onze puppytraining? Koop dan direct je plekje want wij werken maar met kleine groepjes van 4 a 5 personen. Wij zullen hierna contact met je opnemen, want we zijn natuurijk nieuwsgierig wat voor puppy jij hebt, welke naam en leeftijd daarbij hoort :)

Mocht je vragen hebben over de puppy cursus of andere mogelijkheden kun je uiteraard altijd bellen 070 306 10 27 of mailen naar info@renevanderwesten.nl of natuurlijk gezellig langs komen.

Groep Start datum Start tijdstip
Trainingsgroep 1 26 - 08 - 2020 18:30
Trainingsgroep 2 02 - 09 - 2020 18:30
Trainingsgroep 3 07 - 10 - 2020 18:30
Trainingsgroep 4 (ENGLISH) 07 - 10 -2020 17:45
Trainingsgroep 5 (ENGLISH) 11 - 11 - 2020 18:00
Trainingsgroep 6 06 - 01 - 2021 18:00
Trainingsgroep 7 10 - 02 - 2021 18:00