De hondenboetiek

In de hondenboetiek hebben wij de grootste collectie hondenkleding van Nederland. Onze hondenkleding is geschikt voor alle hondenrassen, zowel klein als groot! De hondenkleding is daarnaast ook geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden, denk maar eens aan regenjassen, truien voor koude winters, wintersportkleding voor uw hond, reflecterende jassen voor extra veiligheid en jurkjes waarmee uw huisdier de show steelt. Wij hebben een ruim aanbod aan merken zoals Susan Lanci, Pretty Pet, Milk & Pepper, For Pets Only en Trilly Tutti Brilli. Naast de kleding is er ook een ruime keuze aan onder andere hondentassen, zachte hondentuigjes, puppybenches, autostoelen en (heerlijk ruikende) hondenshampoos.

Wij nodigen u graag uit om met uw hond te komen passen op één van onze vier pastafels. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste maat.

Hieronder kunt u een kijkje nemen in onze dierenwinkel en hondenboetiek. Aan het einde van de dierenwinkel kunt u bij de hondenmanden naar rechts gaan. Aan het einde van de gang komt u terecht in onze hondenboetiek.