Welkom op onze vernieuwde website! We zijn hem razendsnel aan het vullen dus als je favo product er nog niet bij staat wees dan niet ongerust, het komt goed ;)

Hondenkluif Kauwring Runderhuid

100% buffelhuid

2.95

Op voorraad

Maandag voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €50,00*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Beschrijving

Iedere hond heeft behoefte aan eens even lekker kauwen en kluiven. Liever niet aan onze spullen en daarom kiezen we heerlijk smakelijk kluifmateriaal voor ze. Voor iedere hond, ongeacht het dieet of formaat, is er een geschikte kluif, staaf of kauwring.

De Buffelhuid Kauwring is ideaal voor puppies om kennis te maken met een kauwbot en voor honden die schrokken. De vorm is uitdagend en de kans dat het bot te snel in zijn geheel naar binnen gewerkt wordt is kleiner.

Aanbeveling
Elke hond is uniek en de optimale voedingshoeveelheden variëren sterk, ze zijn afhankelijk van factoren zoals leeftijd, activiteit, stofwisseling en omgeving. Als uitgangspunt raden wij aan om te beginnen zoals aangegeven in de voedingstabel op de verpakking en zo nodig deze aan te passen. Als de hond overgewicht vertoont, verminder de voeding met 10%. Als de hond ondergewicht vertoont, verhoog de voeding dan met 10%. Ga zo verder tot het juiste gewicht bereikt is. Zorg ook altijd voor voldoende schoon drinkwater.

Let op!
Het geven van kauwsnacks is op eigen risico. Wij adviseren om kauwsnacks altijd onder toezicht te geven.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hondenkluif Kauwring Runderhuid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *