Media

 

Stand van Nederland 


Dierendag-gekte met Lex Uiting

04-10-2018

Bekijk de uitzending: https://www.rtl.nl/video/088a3ebc-df8e-c1b8-21e4-e457cff81e64/

Photoshoot leven magazine
05-05-2018
Samantha & Michael scheiden ermee uit: Aflevering 3

21 november 2017

Samantha bezoekt onze winkel (12:58)

https://www.rtl.nl/video/e1aebac8-20ca-32aa-963b-6748aa087a58/


De grote Linda & Jose Show: Shoppen voor de Chihuahua's

7 maart 2017

Een leuke aflevering van het gezellige duo Belinda & Jose op LINDA.TVSpeelfilm Bella Donna's

Op 6 januari 2017 mochten wij de aankleding van de honden voor de nieuwe Nederlandse romantische komedie Bella Donna's verzorgen.
De film gaat over 3 vrouwen die de bucketlist van hun overleden vriendin voltooien. Allemaal kijken, de film draait vanaf het najaar 2017 in de bioscoop!

 


Artikel Yvonne Loef in de Linda

18 Oktober 2016 

Hondenkleding testen met Jill & Pip | Ochtendmix

24 april 2016

Pip en Jill proberen onze hondenkleding uit.

 


 

Hondenmodeshow

zondag 23 oktober 2016

De hondenmodeshow van Hondenboetiek Rene van der Westen.

 


 

Omroep West

Skibril en motorhelm voor je hond: dieren zijn steeds meer gezinslid

dinsdag 4 oktober 2016, 14:24

DEN HAAG - Vandaag is het een drukke dag voor dierenwinkels. Op dierendag trekken veel hondenliefhebbers erop uit om een nieuwe outfit voor hun chihuahua te kopen. En daar hoort tegenwoordig ook een hondenzonnebril en een motorhelmpje bij. Want dat zijn de gadgets voor honden volgens de laatste mode.

Volgens René van der Westen, eigenaar van een dierenwinkel, hebben steeds meer mensen kleine hondjes en worden ze steeds meer gezien als een gezinslid. Daarom kopen zijn klanten steeds meer spullen die mensen ook hebben zoals skibrillen voor op wintersport, rubberen schoentjes tegen de pekel en de sneeuw en een motorhelmpje voor op de scooter of in het zijspan.

'Ik heb geen kinderen en ook geen man", zegt een klant van de Haagse dierenwinkel. 'Ík heb twee hondjes en daar heb ik alles voor over. Ik heb een vrije dag genomen om nieuwe kleding voor ze te kopen. En vanmiddag krijgen we visite met honden. Heel gezellig.'

Klik hier voor de video van Omroep West

 


 

Artikel LEVEN! Magazine

 Maart 2015

Klik op de afbeelding voor de vergrote versie. 


Weer Haagse dierenwinkel die stopt met verkoop dieren

30 aug 2012 - Categorie: Algemeen

Opnieuw succes in de actie van de Dierenbescherming tegen de verkoop van konijnen en knaagdieren in dierenwinkels: ook ‘Dé Dierenwinkel René van der Westen’ heeft besloten om te stoppen met het verkopen van dieren in zijn winkel. Deze dierenwinkel is de tiende in Den Haag en werd hiervoor vandaag beloond met een certificaat van waardering en een bloemetje.

Als Dierenbescherming zijn we blij met dit diervriendelijke besluit. We zijn twee jaar geleden een actie gestart om de verkoop van konijnen en knaagdieren in dierenwinkels te stoppen. Niet alleen omdat ons konijnen – knaagdierenopvangcentrum ‘Het Knaaghof’ propvol zit, maar ook omdat er bij de handel van deze dieren veel leed gepaard gaat. Met duizenden opeengepakt worden de konijnentjes, cavia’s en hamsters in busjes vanuit Oost-Europese landen naar Nederland gebracht om hier goedkoop door de dierenwinkels te worden opgekocht. Veel dieren overleven deze barre tocht nauwelijks of niet.

We zijn ervan overtuigd dat klanten van 'Dé Dierenwinkel René van der Westen’ het diervriendelijke initiatief waarderen. Of er sprake is van omzetverlies vindt de eigenaar van de winkel moeilijk te voorspellen. ‘De meerwaarde die het voor de dieren oplevert vinden we belangrijker dan wel of geen omzetverlies'. Wij zijn van mening dat van der Westen zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Van dierenwinkels die ook gestopt zijn, hebben we al vernomen dat er geen sprake is van verminderde inkomsten.

We hopen dat vele dierenwinkels in de regio het diervriendelijke voorbeeld van Rene van der Westen zullen volgen. Komt er iemand die graag een konijntje, cavia, ratje of hamster wil, dan verwijzen de medewerkers van de dierenwinkel deze klant dan ook meteen door naar het konijnen- en knaagdierenopvangcentrum van de Dierenbescherming ‘Het Knaaghof’. Voor het hok, voer en andere benodigdheden kunnen klanten voor deskundig advies wel terecht bij Dé Dierenwinkel. Een prachtige samenwerking!