Kong Classic Rood

Kong Classic Rood

  • Kong Classic Rood
Kong Classic Rood
Vanaf € 9,50

* Verplichte velden

Kong Classic Rood

Kong Classic speelgoed voor hond
Kong Classic legt de „norm“ voor de prestaties en duurzaamheid van hondenspeelgoed vast. Vandaag aan de dag wordt het speelgoed van Kong enthousiast gebruikt en door dierenartsen, trainers en tevreden klanten wereldwijd geadviseerd. Miljoenen honden hebben bevestigd dat Kong het „Beste Stuk Speelgoed Van De Hond!“ is .

Kenmerken Classic Kong Classic rood
Origineel Rubber Kong is beschikbaar in een grote verscheidenheid van grootte om alle hondenrassen van speelplezier te voorzien. De Origineel Rubber Kong kan met een Kongvulling of andere smakelijke traktaties worden gevuld, om een leuke en een smakelijke uitdaging voor uw hond te verzorgen. Het is belangrijk dat u de juiste grootte van de Classic Kong voor uw hond kiest!


Het Kong speelgoed wordt wereldwijd gebruikt voor therapie en ter preventie van verveling, eenzaamheid en andere gedragskwesties. Een regelmatig gebruik van Kong kan de mond hygiëne ook verbeteren. Hun onvoorspelbare stuit lokt de meeste honden in een spel van jacht, vangen en kauwen. De holle binnenkant kan met een Kongvulling of voedsel worden gevuld en behandelt.

MaatGewicht hondGrootte
     
X Small   0 -   2 kg  
Small   1 - 10 kg  7,5 cm x 4,5 cm
Medium   5 - 15 kg  9 cm x 5,5 cm
Large 15 - 30 kg 10 cm x 7,5 cm
X-Large 25 - 40 kg 12,5 cm x 9 cm
XXL King     > 35 kg 15 cm x 10 cm