Kong Extreme Zwart

Kong Extreme Zwart

  • Kong Extreme Zwart
Kong Extreme Zwart
Vanaf € 10,25

* Verplichte velden

Kong Extreme Zwart
Alles wat de rode Kong ook is maar dan sterker en duurzamer speciaal voor de krachtiger kaken van de sterkere hond!
 
Origineel Kong Extreme speelgoed voor de hond
Kong legt de „norm“ voor de prestaties en duurzaamheid van hondenspeelgoed vast. Vandaag aan de dag wordt het speelgoed van Kong enthousiast gebruikt en door dierenartsen, trainers en tevreden klanten wereldwijd geadviseerd. Miljoenen honden hebben bevestigd dat Kong het „Beste Stuk Speelgoed Van De Hond!“ is .

Kenmerken Extreme Kong Zwart
Extreme Kong is beschikbaar in een grote verscheidenheid van grootte om alle hondenrassen van speelplezier te voorzien. De Extreme Kong speelgoed kan met een Kongvulling of andere smakelijke traktaties worden gevuld, om een leuke en een smakelijke uitdaging voor uw hond te verzorgen. Het is belangrijk dat u de juiste grootte van de Kong voor uw hond kiest!

De Kong wordt wereldwijd gebruikt voor therapie en ter preventie van verveling, eenzaamheid en andere gedragskwesties. Een regelmatig gebruik van Kong kan de mond hygiëne ook verbeteren. Hun onvoorspelbare stuit lokt de meeste honden in een spel van jacht, vangen en kauwen. De holle binnenkant kan met een Kongvulling of voedsel worden gevuld en behandelt. Dit is zeer efficiënt!
 
MaatGewicht hondGrootte
     
Small   1 - 10 kg  7,5 cm x 4,5 cm
Medium   5 - 15 kg  9 cm x 5,5 cm
Large 15 - 30 kg 10 cm x 7,5 cm
X-Large 25 - 40 kg 12,5 cm x 9 cm
XXL King     > 35 kg 15 cm x 10 cm