Kong Puppy

Kong Puppy

  • Kong Puppy
Kong Puppy
Vanaf € 8,90

* Verplichte velden

Kong Puppy

De Kong Puppy speelgoed is gemaakt van een speciale tandjes wissel formule voor jonge hondjes, die het rubber zachter maakt voor de jonge en brosse tanden. Ideale hondenspeeltjes voor het gebruik tijdens de wisselfase van uw puppy.

Kong Puppy hondenspeeltjes
Het Kong Puppy speelgoed is gemaakt van een speciale tandjes wissel formule voor jonge puppies, die het rubber zachter maakt voor de jonge en brosse tanden en toch duurzaam is, maar niet zo sterk en stug als originele rode Kong. Zij kunnen met een zinnenprikkelende lekkernij worden gevuld om uw puppy gelukkig en bezig te houden wanneer hij alleen is. De Kong Puppy is voor gebruik tot negen maanden oud. De speciale tandjes wissel formule die specifiek voor de puppy wordt ontworpen die met het legendarische natuurlijke en sterke rubber van het Kong speelgoed wordt gemaakt.

Groottes Kong Puppy
Beschikbaar in drie formaten Kong Puppy:
Small 7,5 cm
Medium 8,5 cm
Large 10 cm

Kenmerken Kong Puppy
Bij het ontwerp van de Kong Puppy leverden de grootte en de unieke nieuwe rubberformule de volgende voordelen op:
• Helpt bij het wisselen.
• Helpt bij de gezonde ontwikkeling van de bek van uw hond.
• Bevordert het essentiële spelen.
• Spoort tot het juiste het kauwgedrag aan.
• Het verlicht de pijn van het tandvlees.

Het Kong Puppy speelgoed is beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote rassen. Het juist bepalen van de grootte is belangrijk. Kong Puppy wordt uniek gemaakt voor de tanden en het tandvlees van uw puppy. Wanneer uw puppy zijn volwassen tanden heeft (gewoonlijk 6-9 maanden), beëindig dan het gebruik van de Kong Puppy. Tegen deze tijd moet uw puppy speelgoed worden gegeven dat meer oefening en weerstand vereist. Kies dan een volwassen sterkte rode of zwarte Kong op de juiste maat van uw hond.

Verkrijgbaar in de kleuren: Roze en Blauw