Petosan Compleet Gebitsreinigingsset

Petosan Compleet Gebitsreinigingsset

Petosan Compleet Gebitsreinigingsset
€ 21,95

* Verplichte velden

Petosan Compleet Gebitsreinigingsset

De Petosan Dental Kit bestaat uit een dubbel koppige hondentandenborstel, gebitsreinigingsdoekje en hondentanpasta. De producten van Petosan zijn speciaal ontwikkeld door een team van dierenartsen.

De tandenborstel voor de hond is makkelijk in gebruik en beschadigt het tandvlees niet. Met deze borstel wordt ook de binnenkant van het gebit goed gereinigd. De hondentandenborstel wordt in verschillende maten geleverd. Afhankelijk van de grote van de kaak en tanden zijn de lengten van de borstel en de hardheden aangepast.

Plaats de Petosan bostel over de tanden en beweeg hem heen en weer. De meeste ophoping van plak vind plaats op de overgang van tand naar tandvlees. Een goede verzorging van het gebit van uw hond is noodzakelijk

Slechte tandverzorging bij de hond kan ernstige gevolgen hebben zoals tandsteen en verlies van tanden.

Een direct gevolg van slechte tandverzorging is een slechte adem. Wat veel kwalijker is maar minder bekent is dat veel van de bacterien in de mond van uw hond in het maag-darm kanaal terecht komen en verantwoordelijk zijn voor de meeste maag-darm problemen bij honden.

De Gebitsreinigingsset voor de hond is verkrijgbaar in 3 maten:Large: voor honden vanaf 16 kg