Petstages ORKA Flyer

Petstages ORKA Flyer

  • Petstages ORKA Flyer
Petstages ORKA Flyer
€ 17,50
Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...

Tijdelijk uitverkocht

Petstages ORKA Flyer

Sterke frisbee voor urenlang speelplezier! Deze frisbee blijft drijven in het water en helpt door de speciale textuur de tanden schoon te houden. Door de vormgeving is de Orka Flyer gemakkelijk vast te houden en weg te gooien.

De Orka Flyer is gemaakt van materiaal dat zeer sterk is, maar vriendelijk is voor de bek en het gebit van uw hond. De structuur van de Orka Flyer zorgt ervoor dat het tandvlees gemasseerd wordt. De verdikte buitenste rand van de Orka Flyer vergroot de duurzaamheid van deze frisbee.

Afmetingen:

  • Maat Mini: Doorsnee 14,5 cm
  • Maat Large: Doorsnee 22 cm

De Orka Flyer is een ideaal speeltje voor zowel puppies, volwassen honden als oudere honden. Het spelen met de Orka Flyer is niet alleen goed voor de band tussen u en de pup, maar het bevordert tevens de socialisatie van de pup. Daarnaast kan het laten spelen van de pup met de Orka Flyer gebruikt worden als beloning op het vertonen van goed gedrag van de pup. Voor volwassen en oudere honden is de Orka Flyer een leuk speeltje doordat het spelen met deze flyer de band tussen hond en eigenaar versterkt en het de hond levendig en attent houdt.