Photoshoot

Photoshoot

Photoshoot
€ 5,00

* Verplichte velden

Photoshoot

4 Oktober Dierendag!

Op de leukste dag van het jaar pakken wij natuurlijk weer gezellig uit! En dit jaar kun je o.a een geweldige photoshoot doen met jouw hond!

En wel door de fantastische fotograaf Femque Schook van http://femfotografie.nl/

Je kunt kiezen voor een mooie clean foto van jouw hond of je pakt lekker uit en maakt er een instawaardig tafereel van met parelkettingen, strikjes of ander accessoires uit ons samengesteld kistje :)

Deze shoot kost je €35,00 per hond en je krijgt de bestanden digitaal aangeleverd. Wil je meer dan 1 hond op de foto? Dan is dit in overleg mogelijk tegen een meerprijs.

Om deze shoot goed en zonder al te veel wachttijden te laten verlopen is de shoot alleen mogelijk op afspraak. Je kunt je via onze website inschrijven! De betaling van €35,00 dient contant gedaan te worden tijdens de shoot. Wij rekenen €5,00 reserveringskosten welke je weer terug krijgt wanneer jouw shoot er op zit (let op, je krijgt het bedrag van €5,00 terug gestort op je rekening). 

Hoe werkt de inschrijving:

- Kies je tijdstip
- vervolgens ga je in het winkelmandje naar afrekenen en kies je voor de methode afhalen in de winkel!
- Meer dan 1 hond fotograferen? laat dit dan weten in het opmerking veld. Wij nemen hierna contact met je op om de wensen en meerprijs te berekenen.