Private Shopping - Alleen op afspraak

De afgelopen week zijn we met het team een beetje aan het zoeken geweest hoe we ondanks de corona-crisis toch een zo goed mogelijke en veilige service kunnen verlenen aan onze klanten. 
De winkel is nu wel open maar alleen om producten te bestellen bij de kassa welke hierna door onze medewerkers voor u worden vezameld. U kunt momenteel niet rondlopen door onze winkel of boetiek en ook kunnen er geen producten worden gepast. Dit omdat onze paden ook te smal zijn om 1,5 meter afstand te houden.

MAARRRRR.... daar komt verandering in!!! We hebben gemerkt dat er toch best veel klanten zijn die bijvoorbeeld een puppy verwachten en hiervoor de hele puppy uitzet nodig hebben. Voor deze klanten willen wij een uitzondering maken. 

Hoe gaat dit eruit zien:

- U kunt ons bellen op 070-3555737 om een afspraak in te plannen (let op: wij plannen niet ver vooruit ivm mogelijk komende strengere maatregelen/ max 5 dagen vooruit).
- U kunt aanbellen bij onze boetiek ingang op de:  Van Slingelandtstraat 16, 2582 XP Den Haag. De bel zit links naast de deur. 
- Wij ontvangen alleen klanten zonder klachten zoals: hoesten, verkouden of koorts welke minder dan 24 uur geleden nog aanwezig waren.
- U kunt komen met max 2 personen. 
- Helaas kunt u geen spullen zelf pakken of aanpassen bij de hond, dit zullen wij voor u doen :)
- Er dient ten alle tijden 1,5 meter afstand te blijven tussen u en onze medewerkers. 
- Geen kinderen.

We hopen dat we zo toch onze kennis kunnen delen aan toekomstige puppy- eigenaren en dat er toch nog iets meer plezier valt te halen uit het aanschaffen van de puppy - uitzet.

Uiteraard bent u ook welkom als u geen puppy spullen nodig heeft maar bijvoorbeeld een nieuwe zomer garderobe ;)