Puur Oor / Auris

Puur Oor / Auris

Puur Oor / Auris
€ 14,95
OF
Puur Oor / Auris

Eigenschappen
Puur Oor werkt ontstekingsremmend, jeukstillend en verkoelend bij oorproblemen. Met oorontsteking wordt hier uitsluitend bedoeld een ontsteking van de huid aan de binnenkant van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang. Puur Oor is gemakkelijk te gebruiken wanneer uw hond of kat oorproblemen heeft waarbij dit middel effectief is.

Behandelingsduur
De behandelingsduur is 7-14 dagen. Soms is het noodzakelijk om langer te behandelen. In die gevallen is een onderhoud van drie keer per week aan te raden. Wanneer u Puur oor preventief / in onderhoudsdoses wilt blijven gebruiken dan volstaat 1-3 x per week 1 druppel. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Advies

Ga bij oorproblemen bij uw huisdier naar de dierenarts om te checken of het trommelvlies intact is. Ga ook naar de dierenarts als de hond plotseling doof is, bij evenwichtsstoornissen of als er bloed uit het oor komt

Inhoud: 30ml