Thundershirt Grijs

Thundershirt Grijs

Thundershirt Grijs
€ 45,95

* Verplichte velden

Thundershirt Grijs

Thundershirt is een bewezen hulpmiddel om angst bij honden en katten te stoppen: onweer, vuurwerk, alleen zijn, blaffen, bezoek aan de dierenarts, auto rijden en andere zaken die angst veroorzaken. Thundershirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam van de hond of kat. Hierdoor wordt de hond rustig. Vaak werkt het al de eerste keer, sommige honden moeten echter even wennen aan het dragen van de Thundershirt.

Maatvoering

Maat Borstomvang Gewicht Hond
XX-Small 23 cm - 34 cm < 4 kg
X-Small 34 cm - 46 cm 4 - 6 kg
Small 41 cm - 58 cm 7 - 11 kg
Medium 46 cm - 66 cm 12 - 18 kg
Large 61 cm - 81 cm 19 - 29 kg
X-Large 78 cm - 102 cm 30 - 50 kg
XX-Large 96 cm - 127 cm > 50 kg

 

Hoe het werkt
Het gepatenteerde ontwerp van Thundershirt geeft een zachte, constante druk. Dit heeft een dramatische kalmerend effect voor de meeste honden, als ze angstig, bang zijn of zeer actief zijn. Uit echte ervaring weten we met zekerheid dat Thundershirt werkt. Gebaseerd op enquêtes die zijn ingevuld door meer dan 1000 Thundershirt gebruikers, tonen meer dan 85% van de honden aanzienlijke verbetering in angstsymptomen bij het gebruik van Thundershirt.

Deskundigen geloven dat druk een kalmerend effect op het zenuwstelsel heeft. Het met behulp van druk verlichten van angst is al jarenlang een gangbare praktijk. Bijvoorbeeld: TTouch hond trainers gebruiken druk om een grote verscheidenheid van angsten aan te pakken. Dierenartsen gebruik druk om vee te ontspannen wanneer zij vaccinaties krijgen. Bij mensen met autisme wordt druk gebruikt voor het verlichten van hun voortdurende angst. Kinderen met bepaalde gedragsproblemen gebruiken druk t-shirts en verzwaarde vesten om te ontspannen en te concentreren. Ouders wikkelen hun pasgeboren kind in doeken om het te troosten en tot rust te brengen.

Tot nu toe was er gewoon niet een goed ontworpen, goedkope druk-wrap voor honden. Thundershirt verandert dat! Duizenden dierenartsen en hondentrainers wereldwijd bevelen nu Thundershirts aan bij angstige honden

Hoe te gebruiken
Thundershirt is een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angst bij honden. Voor vele angsten raden wij aan alleen een Thundershirt om te doen en te observeren wat het resultaat is. Het is heel goed mogelijk dat er meteen een aanzienlijke verbetering optreed. Voor meer gecompliceerde gevallen van de angst raden we Thundershirt aan als onderdeel van een gedragswijzigend programma. Een ding is zeker, voor een zeer groot percentage van honden, heeft de zachte, constante druk van de Thundershirt een geweldige kalmerend effect.

Maar Thundershirt is ook een zeer nuttig instrument voor het beheersen van prikkelbaarheid of hyperactiviteit met vreemden, aan de riem lopen, of in een trainings omgeving. De kalmerende werking van Thundershirt helpt een hond te focussen (of heroriënteren) in een meer constructieve richting, waardoor training meer effectief is.

Het is niet de bedoeling dat een hond de Thundershirt de gehele dag draagt.

De Thundershirt omdoen
Voordat u uw hond Thundershirt voor de eerste keer aandoet, raden we aan om een kleine hoeveelheid voer op de Thundershirt aan uw hond aan te bieden. Honden worden doorgaans rustiger en vertrouwen met iets dat hen voedsel brengt of iets dat ze met voedsel associëren. Dus is dit een eenvoudige truc om snel een positieve associatie met Thundershirt voor uw hond te maken.

Thundershirt is ontwikkeld om het heel gemakkelijk om te doen. Leg de Thundershirt over van de rug van uw hond en maak hem veilig vast met de borst en torso bandjes. De klittenband sluitingen maken Thundershirt zeer aanpasbaar aan vele verschillende lichaamsvormen.