Tre Ponti Forza Tuig Blauw Reflecterend

Tre Ponti Forza Tuig Blauw Reflecterend

Tre Ponti Forza Tuig Blauw Reflecterend
€ 57,00

* Verplichte velden

Tre Ponti Forza Tuig Blauw Reflecterend

De Forza tuigen zijn vooral geschikt voor zware en sterke hondenrassen, die veelvuldig trekken, of uitvallen. Het bijzondere ontwerp geeft de hond een ruime bewegingsvrijheid, zoals bij alle Tre Ponti tuigen. Deze ruimte wordt echter bij een strekkende lijn volledig weggenomen. Dit zal bij elke hond een reactie uitlokken. De hond zal meteen inouden, of stil blijven staan en naar u omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van de hond beheersbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd.

Deze bijzonder innovatieve tuigen zijn sterk en reiken u de 'tools' aan om negatief gedrag, het  trekken en uitvallen aan de lijn, op een eenvoudige wijze te kunnen doorbreken en/of te beheersen. Bij drastische problemen adviseren wij u om een goede hondenschool of hondentherapeut in te schakelen.

Het Materiaal
Tre Ponti tuigen zijn gemaakt van een niet allergisch, vederlicht en duurzaam materiaal. De kern is gevuld met een laag canvas, geen enkele rek dus en oersterk!
Het materiaal wordt niet tot nauwelijks nat en houdt geen hondenharen vast (gaat dus niet naar hond ruiken).

Verkrijgbaar in de maten:
M       10 - 20 kg
L        20 - 30 kg
XL      30 - 40 kg
XXL   40 - 60 kg