Velcote voersupplement voor huid- en vachtverzorging

Velcote voersupplement voor huid- en vachtverzorging

Velcote voersupplement voor huid- en vachtverzorging
Vanaf € 14,15
Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...

Tijdelijk uitverkocht

Velcote voersupplement voor huid- en vachtverzorging

Essentiële vetzuren zijn een onderdeel van het natuurlijke celmembraan. Daarom zijn ze noodzakelijk voor een gezonde en intacte huid en een glanzende, dichte en stevige vacht. Een tekort aan deze vetzuren zorgt tot diverse veranderingen van het vel, zoals droogheid, roos, haaruitval en jeuk. Als dit tekort op den duur niet uitgebalanceerd wordt resulteert het in een verandering van de huidoppervlakte. Er ontstaan ontstekingen en huid en vel worden steeds vettiger.

In Velcote wordt een voor dieren optimale verhouding van de belangrijkste vetzuren (omega 3 en 6) bereikt door de toevoeging van een nuttige combinatie van notenolie, tarwekiemen- en lijnzaadolie. Reeds na drie tot vier dagen zult u een een werking zien bij uw kat. Deze korte periode in verbinding met de lage dagelijkse dosis zorgt er voor dat Velcote zeer spaarzaam en daarom goedkoop is.

Voedingsaanbeveling: Grau Velcote is een aanvulling op het voer voor katten en honden. De aanbevolen duur van de voeding bedraagt maximaal 2 maanden. Na slechts enkele dagen zullen de eerste positieve resultaten te zien zijn. De langdurige voeding van Velcote houdt de huid en vacht in een goede conditie, vooral in de zomer.

Gebruik/Dosering:

  • Knaagdieren, katten en kleine hondenrassen tot ca. 10 kg: 1-2 ml Dagelijks
  • Honden tussen 10 en 30 kg: 3-5 ml
  • Honden boven de 30 kg: 5-10 ml
  • Paarden: 10-15 ml