Welkom op onze vernieuwde website! We zijn hem razendsnel aan het vullen dus als je favo product er nog niet bij staat wees dan niet ongerust, het komt goed ;)

Adaptil Halsband

Help uw hond tegen angst of stress

32.95

  • S-M
  • M-L
Wissen
Morgen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €50,00*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Toch een andere keuze?

Beschrijving

Honden kunnen flink last hebben van angst en/of stress en hieraan gerelateerd, ongewenst gedrag vertonen. Hierbij kan gedacht worden aan gedrag als vernielzucht, veel blaffen en piepen, onzindelijkheid, en overmatig likken. In sommige situaties is het van belang dat de hond wordt geholpen van de angst of stress af te komen of hem in ieder geval te helpen zich beter te laten voelen. Adaptil Halsband biedt een oplossing!

Feromonen
Als teefjes melk geven, scheiden ze zogenaamde geruststellende feromonen – appeasing pheromones – uit. Deze feromonen hebben een geruststellende, rustgevende werking op de pups. Uit onderzoek is gebleken dat deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. De producten van Adaptil bevat een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.

Werking
Het product is zeer eenvoudig in gebruik en dient bij de hond te worden omgedaan zoals een vlooien- of tekenband. Door de lichaamstemperatuur van de hond, wordt de halsband opgewarmd. De verwarming zorgt ervoor dat de feromonen in de directe omgeving van de hond verspreid worden. Aangezien verwarming essentieel is voor een goede werkzaamheid, is het van belang dat de band goed in contact met het lichaam van de hond staat. Wanneer u de halsband te los om doet, kan het zijn dat de werkzaamheid niet optimaal is. Onder ideale omstandigheden is de Adaptil halsband ongeveer 4 weken werkzaam.

Inzetbaarheid
De Adaptil Halsband is zeer geschikt voor het behandelen van verschijnselen van angst en stress, zowel binnens- als buitenshuis, bij pups en volwassen honden. U kunt hierbij denken aan:

  • Het wennen aan een nieuwe omgeving (nieuw huis, onbekende bezoekers, pension)
  • De periode van socialisering (tot ongeveer 3 maanden leeftijd)
  • Onbekende en onvoorspelbare situaties
  • Angst buitenshuis (verkeer, andere honden, onweer, vuurwerk, etc.)

Indien uw hond zowel binnens- als buitenshuis verschijnselen van stress, angst of ongewenst gedrag vertoont, raden wij aan de Adaptil halsband en de Adaptil verdamper te combineren.

MaatHalsomtrek
S/Mmax. 37.5 cm
M/Lmax. 62.5 cm
Extra informatie
Aandoening

Stress

Merk

Adaptil

Artikelnummer Niet beschikbaar
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adaptil Halsband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak je aankoop compleet