Werken bij

Een warm welkom door 16 enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving. Als jij groeit, groeien wij ook! Wij zijn hartstikke lief voor je; goede arbeidsvoorwaarden zijn dus vanzelfsprekend. Korting op ruim 10.000 mooie producten. Maar pas op: hier word je hebberig van! Elke dag komen er zo’n 180 baasjes én hun dieren over de vloer, dus zorg dat je van aaien houdt!


Fulltimer en Parttime Verkoopmedewerker voor 24 & 38 uur per week – Rotterdam

Je bent een duizendpoot die van aanpakken weet. Je bent gek op huisdieren en brengt je opgedane kennis graag en enthousiast over aan onze klanten. 

Ben jij dat? Lees dan vooral verder. Want voor ons nieuwe luxe dierenspeciaalzaak in Rotterdam-Hilligersberg zijn wij op zoek naar een topper die van aanpakken weet en misschien wel onze toekomstige manager van dit filiaal zal worden! 

Vind jij het leuk om bij de start van ons nieuwe filiaal betrokken te zijn en wil je hier mede door jouw inzet een groot succes van maken? Dan zou dit wel eens een hele leuke baan voor jou kunnen zijn. 

Ervaring in de dierenbranche is geen pre, maar je moet wel gemotiveerd zijn om alle kennis op te zuigen als een spons. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om naast leuke, mooie of handige producten ook de klant van goede informatie te voorzien. 

Want wat heeft een klant nodig en wat moet hij/zij weten als er voor het eerst een puppy in huis komt? Een hond met jeuk wat doen we daar aan? Of welke shampoo of andere producten gebruik je bij een labradoodle? 

Allemaal vragen die jij straks kan beantwoorden. Ons idee is dat je eerst minimaal 4 weken op onze locatie in Den Haag zal staan zodat deze collega’s je van alles en nog wat kunnen vertellen. Schrik niet, ook wij zijn nooit uitgeleerd en daarom hebben wij zeer regelmatig trainingen en worden er zelfs door sommige medewerkers opleidingen gedaan. 

René van der Westen is uniek, wij houden van mooie producten maar ook van gezonde, vrolijke dieren en wij zijn daarom elke dag bezig onze kennis te verbreden en mee te denken met de klant. 

Onze vacaturen is voor 38 uur. Je dagen zullen van dinsdag t/m zaterdag zijn. 

Of Partime 24 uur per week ook inclusief de zaterdagen de overige dagen in overleg.

Functie-eisen:
Je hebt een diploma. Of je hebt die niet, dat maakt ons eigenlijk niet zoveel uit. Dat praktisch denkend hoofd op je schouders is waarom wij jou hier zo graag willen hebben. Wel is de zaterdag werken een vereiste, dit is onze drukste dag en daarom hebben wij jou daar hard nodig. Je hebt geen lichamelijke klachten en je hebt van nature een actieve houding.

Wat hebben wij jou te bieden?
– Hele leuke gezellige collega’s die jou van alles willen bijbrengen over de verzorging, voeding etc van huisdieren.
– Je krijgt een contract via Repay hrm onze payroll specialist waar wij al jaren prettig mee samenwerken.
– Je krijgt wekelijks of 1 x per 4 weken uitbetaald, de keuze is aan jou.
– Je krijgt de eerste periode’s geen vast contract maar i.p wel vaste dagen, je weet dus ruim van te voren wanneer je werkt of vrij bent.
– Een leuke korting op de producten die je bij ons koopt voor je eigen huisdieren.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn? Stuur dan je cv, motivatiebrief en foto naar marloes@renevanderwesten.nl

Assistentie nodig?