Welkom op onze vernieuwde website! Wist je dat onze winkel in Den Haag gewoon open is zonder afspraak?

AFP Hondenspeelgoed Little Buddy Heart Beat Sheep

Creëer een veilige omgeving voor je puppy of kitten

24.65

Uitverkocht

  • Gratis verzending vanaf €50,00*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Beschrijving

Voor een puppy of kitten kan het best spannend zijn om het ouderlijk huis te verlaten. Ze missen niet alleen hun boertjes en zusjes waarmee ze vaak samen lagen te slapen, maar natuurlijk ook de comfort van hun moeder. Met de Little Buddy Heart Beat Sheep van All For Paws boots je de intimiteit van de moeder na door middel van een kloppend hart.

Hoe werkt het Heart Beat Sheep?

Sommige puppy’s of kittens vinden de overgang van een huis met hun nestgenoten en moeder naar een nieuw huis een beetje spannend. Het Heart Beat Sheep is een zachte pluche schaap waar een kunststof hartje in zit, dat een voelbare en hoorbare hartslag nabootst in een rustgevend tempo. Dit kan ervoor zorgen dat je diertje zich minder alleen en angstig voelt. Ook is het schaap ideaal voor moederloze pups en kittens.

Voor de beste voorbereiding is een vertrouwde nestgeur ook belangrijk, zo kan je het Heart Beat Sheep bijvoorbeeld voor de verhuizing al bij het nest neerleggen zodat deze vertrouwt ruikt wanneer de knuffel en de puppy of kitten mee naar huis gaan.

Hoe werkt het nu precies? Je zet het schaapje aan door de knop op het hart in te drukken, deze gaat dan kloppen. Het kloppend hart is voor ongeveer 20 minuten actief en gaat dan automatisch uit. Het kan ook zijn dat je puppy of kitten per ongeluk zelf het hartje heeft uitgedrukt, je kan hem dan eenvoudig weer aan drukken. Leg de knuffel neer op een vertrouwde slaapplek van je puppy of kitten, bijvoorbeeld in de bench, mand of een holletje van de krabpaal.

De Little Buddy Heart Beat Sheep is wit van kleur en heeft een afmeting van 44 x 38 x 14 cm. Het hartje werkt op twee AA-batterijen (batterijen inbegrepen).

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AFP Hondenspeelgoed Little Buddy Heart Beat Sheep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *