Welkom op onze vernieuwde website! We zijn hem razendsnel aan het vullen dus als je favo product er nog niet bij staat wees dan niet ongerust, het komt goed ;)

Beaphar Anti Ongediertespray

Ter bestrijding van veerluis, bloedluis, muggen en andere insecten

8.75

Uitverkocht

  • Gratis verzending vanaf €50,00*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Beschrijving

Beaphar huidspray, oplossing voor konijnen, knaagdieren, fretten, kooi- en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte (luizen, mijten en vlooien). Deze spray is weken werkzaam.

Gebruiksaanwijzing en dosering
Schudden voor gebruik.

Vogels: de vogel in de hand nemen en op een afstand van circa 25-30 cm kort bespuiten. Kleine vogels (tot 100 gram) 1-2 keer sprayen en grote vogel 3-5 keer sprayen. Begin bij de staart en spuit tegen de richting van de veren in. Altijd alleen op het verenkleed spuiten en niet op de kop en onbevederde huid.
Behandel de kop als volgt: spuit de vloeistof op een doekje of handschoen en wrijf daarmee over de veren van de kop. Bij een besmetting alle vogels behandelen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens en na de behandeling. Indien nodig behandeling na 2 weken herhalen. Gebruik bij voorkeur een handschoen (plastic) voor de hand waarin u de vogel vasthoudt. Na de behandeling badwater verwijderen. De spray is 2 weken werkzaam zolang de vogels niet baden.

Konijnen, knaagdieren en fretten: wrijf stevig door de vacht en spray tegen de haarrichting in. Laat het een minuut inwerken. Daarna de vacht uitkammen. Kleine dieren als cavia’s 2-3 keer sprayen, grote konijnen en fretten 3-5 keer sprayen. Zolang het dier last heeft van ongedierte, elke 2 weken behandelen, vooral op die plaatsen waar het ongedierte zich verzamelt.

Inhoud
150ml

Bijwerkingen
Geen bekend. Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen.

Extra informatie
Merk

Beaphar

Aandoening

Huid & vacht, Vlooien

Artikelnummer 210000002490
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beaphar Anti Ongediertespray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *