Zorg dat je erbij bent!
Event
Wij hebben zin in de zomer en vrolijkheid, vandaar dat ondanks het nog lente is wij toch alvast de zomer in huis halen op tweede pinksterdag. Wij verzorgen een gezellig hapje en zomers drankje bij binnenkomst. Maar er zijn natuurlijk ook leuke activiteiten. Wat kunt u verwachten?
Hondentrimster
Één van de beste hondentrimsters van Nederland, namelijk Ilse Frenk-Kleton komt een trim demonstratie geven. Ze werkt al jaren met de producten van Jean Peau en daarom zijn wij blij dat ze beide aanwezig zijn op onze Summer Fair. Ze trimt live in de winkel een koningspoedel, Pomeriaan en Bichon Frisé. Tussen 12 en 17 zijn wij geopend en trimt Ilse de 3 honden, ze begint met de Pomeriaan, daarna de Bichon Frisé en als laatste de Koningspoedel.
Hondenfotograaf
Fotograaf Jasper komt de leukste foto's maken van uw hond met leuke items zoals. een zonnebril, parelketting etc. op een witte achtergrond. Voor €45,00 kunt u uw hond op de foto laten zetten en hierna direct de 3 leukste foto’s uit zoeken welke bewerkt zullen worden door de fotograaf. De bewerking zal maximaal 2 weken duren. Hierna ontvang u de foto’s digitaal. Heeft u meerdere honden? Dan mogen deze ook samen op de foto. Onderaan deze pagina kunt u een ticket kopen voor een fotoshoot en een tijdslot reserveren.
Frama best for pets
De expert op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen voor honden en katten. Op deze dag krijgt u uitgebreid advies over de gezondheid van uw huisdier.
Voedingsdeskundige Nathalie
Onze voedingsdeskundige Nathalie helpt u graag in een kosteloos mini-consult. Twijfelt u bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het voer of heeft uw hond/kat vermoedelijk een allergie? Schrijf u dan in voor een persoonlijk consult. Onderaan deze pagina kunt u kosteloos een tijdslot reserveren.
BooBoo's Candyshop
Gezonde hondenkoekjes met unieke ontwerpen. Bij de stand geeft de bakker de laatste finishing touches aan uw koekje!
Jean Peau
Bekend van hoogwaardige verzorgingsproducten. Jean Peau deelt graag hun jarenlange ervaring en kennis en geeft u kosteloos tips op al uw vragen omtrent vachtverzorging. Jean Peau heeft ervoor gezorgd dat 1 van de beste trimsters van ons land aanwezig zal zijn op ons event. Je kunt aan dit gouden duo werkelijk al je vragen stellen betreft de vacht/oog & oorverzorging. Welke schaar, borstel etc je het beste kunt gebruiken voor jouw hond, maar natuurlijk ook tips & tricks. Tip: neem uw borstels, scharen etc mee om te laten checken of je de juiste producten gebruikt.
Pom's Trimsalon
Op deze dag kunt u leuke veertjes laten zetten in de vacht van uw hond bij Pom's Trimsalon of de nageltjes netjes laten knippen voor €7,50. Onderaan deze pagina kunt u een ticket kopen voor de trimsalon en een tijdslot reserveren. Wilt u een veertje laten zetten én ook de nagels laten knippen? Dan kunt u twee losse tijdsloten reserveren.
Perro
Exclusief op de Summer Fair krijgt u gratis een Perro koffiemok bij aankoop van een Perro Collection product. Zo drinkt u koffie in stijl tijdens de wandeling.
Waar
Hondenboetiek René van der Westen in Den Haag, Frederik Hendriklaan 173
Let op: Onze locatie in Rotterdam is gesloten tijdens dit event.
Wanneer
Tweede Pinksterdag, 29 mei 2023
Tijd
Tussen 12:00 en 17:00

Beschikbare tickets

Klik op een ticket om deze toe te voegen aan je winkelmandje.