Hallo Hillegersberg

Yes, na maanden hard werken is het dan eindelijk zover! Op vrijdag 30 September openen wij onze tweede vestiging in Rotterdam – Hillegersberg waar we super trots op zijn.

Ons nieuwe filiaal omschrijven wij als een luxe dierenspeciaalzaak. Ons assortiment is zeker niet doorsnee maar onze vestiging in Den Haag blijft wel dé locatie met de meeste hondenkleding, hondentassen etc. In Rotterdam ontbreekt het hier ook zeker niet aan, zo zullen hier onder andere de bekende merken, Puppia, Milk & Pepper, Perro Collection, Susan Lanci en Kentucky verkrijgbaar zijn.

Wij hebben heel wat goodiebags gemaakt voor kat, hond & knaagdier. Hier heb je recht op bij besteding van een bepaald bedrag (zie hieronder). De goodiebags zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt (naar verwachting vrijdag & zaterdag). Je hebt recht op 1 Goodiebag per gezin/per weekend Voor degene die ons nog niet kennen, wij hebben echt goodiebags die de moeite waard zijn 😉

Ook laten we jullie een pareltje van een nieuw merk zien, de naam houden we nog even geheim maar dit behoort toch wel tot het hogere segment. Komende week zullen we jullie alvast een voorproefje geven!

Wat kun je vrijdag en zaterdag nog meer verwachten?

Vrijdag 30 September

10:00 openen we de winkel
12:00 mooie tijd om te beginnen met een glaasje prosecco 😉
12:00 – 17:00 uur is de expert van het bekende Nederlandse merk Jean Peau aanwezig. Hier kunt u alle vragen aan stellen omtrent vachtverzorging van uw hond of kat. Deze meneer weet, denken wij, het allermeeste in ons landje op dit gebied. Hij heeft bijna 40 jaar ervaring en heeft vast nog een aantal goede tips voor u. Op alle producten van Jean Peau kunnen wij deze dag dan ook nog eens -10% korting geven om u kennis te laten maken met deze fijne producten.

Zaterdag 1 Oktober

09:30 openen wij de winkel
12:00 mooie tijd om te beginnen met een glaasje prosecco 😉
12:00 – 17:00 uur hebben wij weer een expert uitgenodigd, namelijk Justin van het merk Frama best for pets. Hét merk op het gebied van dier supplementen waar wij al jaren heel fijn mee samen werken. Door jarenlange ervaring in de humane kruidengeneeskunde is er een  serie producten ontwikkeld speciaal voor de hond en kat. Door de combinatie van verschillende kruiden ontstaat er een synergetische werking waardoor bij de meeste indicaties een snel en optimaal resultaat wordt bereikt. Afhankelijk van de indicatie, zijn producten veelal voor korte duur inzetbaar met goed merkbaar resultaat. En ook op dit merk alleen zaterdag 10% korting in onze fysieke winkel locatie Rotterdam.

Goodiebags bij besteding van:

Hond boven de €40,00
Kat boven de €25,00
Knaagdier €10,00

 

Adres:
Streksingel 163
3054HG Rotterdam

Parkeren op de parkeerplaats achter de winkel
Freericksplaats

Assistentie nodig?