Werken bij

Een warm welkom door 16 enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving. Als jij groeit, groeien wij ook! Wij zijn hartstikke lief voor je; goede arbeidsvoorwaarden zijn dus vanzelfsprekend. Korting op ruim 10.000 mooie producten. Maar pas op: hier word je hebberig van! Elke dag komen er zo’n 180 baasjes én hun dieren over de vloer, dus zorg dat je van aaien houdt!


Fulltimer en Parttime Verkoopmedewerker voor 24 & 38 uur per week – Den Haag & Rotterdam

Je bent een duizendpoot die van aanpakken weet. Je bent gek op huisdieren en brengt je opgedane kennis graag en enthousiast over aan onze klanten.

Functieomschrijving
Heb jij een passie om mensen enthousiast te maken zodat ze de beste versie van hun nieuwe pup krijgen met behulp van jouw tips, slagen voor een nieuwe winterjas of wil jij graag helpen bij het uitzoeken waarom een hond of kat jeuk heeft? Dan heb je onze interesse gewekt. Onze dierenspeciaalzaak is meer dan alleen verkoop van producten voor dieren. Wij willen een bijdragen kunnen leveren aan het welzijn van het huisdier. Gezonde voeding is 1 ding maar minstens net zo belangrijk is het wat ons betreft om een fijne sociale hond te krijgen welke naar jou zal luisteren, die je zonder problemen uit kunt laten en een fantastische toevoeging van het gezin wordt. Maar daarnaast moet je ook stressbestendig zijn want op deze werkplek is er elke dag weer heel veel te doen.

Naast ons nieuwe verkooptalent wordt jij misschien ook wel hoofd inkoop, webshop medewerker, of hang jij de halve dag aan de telefoon, mail en social media kanalen.. want ook daar weten onze klanten ons te vinden en staan we klaar voor de meest brandende vragen.

Functie-eisen
Je hebt je sociale vaardigheden goed ontwikkeld en weet je enthousiasme over te brengen op onze klanten. Je bent vlot en actief en kan goed luisteren naar de klant. Wij hebben veel engels sprekende klanten in de winkel dus het zou fijn zijn als de de Engelse taal je goed af gaat.

Wat hebben wij jou te bieden
– Hele leuke gezellige collega’s die jou van alles willen bijbrengen over de verzorging, voeding etc van huisdieren.
– Je krijgt een contract via Repay hrm onze payroll specialist waar wij al jaren prettig mee samenwerken.
– Je krijgt wekelijks of 1 x per 4 weken uitbetaald, de keuze is aan jou.
– Een leuke korting op de producten die je bij ons koopt voor je eigen huisdieren.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn? Stuur dan je cv, motivatiebrief en foto naar marloes@renevanderwesten.nl

Assistentie nodig?