De dierenwinkel

Wat ons uniek maakt, is dat wij naast de dierenwinkel ook nog een hondenboetiek hebben die zich onder hetzelfde dak bevindt. Hier bieden wij, naast ons zeer ruime assortiment, service van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht van onze veertien medewerkers. In onze dierenwinkel hebben wij een zeer grote collectie van hondenhalsbanden, lijnen, tuigen, manden en benches. Voor katten hebben wij ook een ruim aanbod aan hoogwaardige voeding, kattenkrabtonnen, manden en speelgoed. Uiteraard hebben wij ook voor uw knaagdier, vis of vogel voldoende te bieden, zoals voeding, bodembedekking en speelgoed.

Wij ontvangen klanten vanuit heel Nederland (en België) en raden u dan ook zeker aan om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Wij bevinden ons vlakbij Scheveningen, wat een ideale plek is om er een leuk dagje uit van te maken.

Wij verkopen geen dieren. Dit doen wij niet, omdat wij van mening zijn dat een dier geen impulsaankoop moet zijn.

Hieronder kunt u een kijkje nemen in onze dierenwinkel en hondenboetiek. Aan het einde van de dierenwinkel kunt u bij de hondenmanden naar rechts gaan. Aan het einde van de gang komt u terecht in onze hondenboetiek.